Σε άλλα νέα, ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη στο Χ

«Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μπορεί ο Elon Musk να μην έχει καθόλου καλή σχέση με τα παιδιά του, ωστόσο φαίνεται να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις άκυρες δημοσιεύσεις του με λέξεις στα ελληνικά, που δεν είχαν καμία συνοχή.

Τα συνηθίζει όμως αυτά ο Musk, μαζί με πολλά άλλα περίεργα. Μέσα σε αυτά τα περίεργα είναι και η αποθέωση της Ελένης Τσολάκη. Ναι, σωστά διαβάσατε. Γιατί όχι άλλωστε;

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με ένα πολύ πετυχημένο tweet που πράγματι αναδεικνύει “την προσφορά της Ελένης Τσολάκη” στην ελληνική τηλεόραση. Θυμάσαι τότε που εμφανιζόταν στο Happy Day και με τον δικό της (έντονο) τρόπο έλεγε το δελτίο καιρού; Και θυμάστε επίσης πώς ξεκινούσε αυτό το δελτίο καιρού; Με ένα πολύ χαρακτηριστικό, ανεβαστικό και χαρούμενο τραγούδι, μαζί με χορό φυσικά.

Με λίγα λόγια το tweet έδειχνε πόσο πιο χαρούμενος είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται το δελτίου καιρού στην Ελλάδα, και πόσο πιο “ξενέρωτος” είναι στην Γερμανία. Ο Elon Musk, πιάστηκε λοιπόν από το tweet αυτό και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Μετά τον viral χαμό προς το πρόσωπο της Τσολάκη, η ίδια δεν παρέλειψε να πει το δικό της ευχαριστώ.

SHARE THE STORY