Δίδυμοι: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/6 έως 16/6

Ο κύκλος των γενεθλίων σας συνεχίζεται-χρόνια σας πολλά και καλά- και αυτή η εβδομάδα μπορεί προς το μέσον της να σας κουράζει και να σας προβληματίζει κάπως αλλά διατηρεί ακόμα αρκετά θετικά.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής έως και τις 17 θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας προσφέροντας μία μεγαλύτερη δυναμική σε μία σειρά πραγμάτων που σχετίζονται με: επαφές, προτάσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, την καλύτερη επικοινωνία αλλά και τα διάφορα μέσα της-υπηρεσίες διαδικτύου και τα παρεμφερή με αυτό αλλά και ταξίδια, μετακινήσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Στο ζώδιό σας όμως και η Αφροδίτη και αυτή έως και τις 17 θα προσφέρει όσο είναι δυνατόν-να μην ξεχνάμε ότι το ζώδιό σας πιέζεται ποικιλοτρόπως από τον Κρόνο-την βοήθεια της.

Τώρα θα κυνηγήσετε με προσοχή βεβαίως αλλά συντονισμένα και αποφασιστικά το κέρδος παντού. Υλικό αλλά και ηθικό. Αγοραπωλησίες, οικονομικοί συνδυασμοί αλλά και συμβιβασμοί συμφέρει να γίνουν τώρα. Μία εβδομάδα που προσφέρεται για να επανεξετάσετε τον γάμο, την σχέση και τις σχέσεις σας γενικότερα. Το καλό μπορεί να ανανεωθεί και να γίνει καλύτερο αλλά και εκείνο που πάσχει, θα δείξει αν μπορεί να βελτιωθεί. Στυλ και λουκ επίσης.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή

Ημέρες προσοχής: Από Τετάρτη έως και Παρασκευή

SHARE THE STORY