Ανανεωμένη επιδερμίδα σε 30 δευτερόλεπτα; Γίνεται!

Το νέο Vinoperfect Brightening Micropeel Foam της Caudalie βάζει την απολέπιση στο καθημερινό σας skincare.

ΑΠΟ ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ

Η διάσημη σειρά Vinoperfect της Caudalie που βάζει στο στόχαστρο τις καφέ κηλίδες και τη θαμπάδα της επιδερμίδας, μεγαλώνει με ένα νέο must προϊόν στο καθημερινό skincare.

Το Vinoperfect Brightening Micropeel Foam είναι ένας αέρινος αφρός που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μέσω μιας ήπιας κερατολυτικής απολέπισης. Στη σύνθεσή του με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης πρωταγωνιστούν τρία συστατικά-κλειδί στην ανανέωση της επιδερμίδας:

  • Οξέα φρούτων, aka AHAs, 100% φυσικής προέλευσης τα οποία απολεπίζουν και φωτίζουν την επιδερμίδα
  • Μανδελικό οξύ, ένα κερατολυτικό απολεπιστικό που “ξεκολλάει” και απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας
  • Βιολογικό νερό σταφυλιών, το οποίο ενυδατώνει και καταπραύνει την επιδερμίδα ενώ προσφέρει και αντιοξειδωτική δράση.

Γιατί χρειάζεστε το Vinoperfect Brightening Micropeel Foam στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας;

Η συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας- αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας της κυτταρικής ανανέωσης- μπορεί να φράξει τους πόρους με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να δείχνει θαμπή και τραχιά. Επιπλέον, δεν επιτρέπει στα ενεργά συστατικά της κρέμας προσώπου που χρησιμοποιείτε να εισχωρήσουν σε βάθος ώστε να προσφέρουν το 100% της αποτελεσματικότητάς τους.

Ο αφρός Vinoperfect απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας το πιο απαλό καθημερινό peeling για ανανεωμένη, λεία και φωτεινή επιδερμίδα μέσα σε 30 μόλις δευτερόλεπτα! Plus: είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος.

Kind reminder

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το άρθρο χωρίς να μιλήσουμε για το iconic Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum, το παγκόσμιο best seller της σειράς και βασικός σύμμαχος κατά των καφέ κηλίδων και υπέρ της φωτεινής, ομοιόμορφης επιδερμίδας.

Αυτό το μικρό θαύμα της Caudalie κατά των κηλίδων αντλεί το καλύτερο από τη φύση: τη Βινιφερίνη. Αυτό το δραστικό συστατικό που
προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού, είναι 62 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη C και 43% πιο αποτελεσματικό από τη Νιασιναμίδη 10% – δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται και ένα μαγικό μπουκαλάκι κάπου στον κόσμο.

SHARE THE STORY