Άνοιξη 2024: 6 κουρέματα που θα δούμε παντού γύρω μας

Αναβαθμίστε το κούρεμά σας με ένα από τα παρακάτω εντυπωσιακά χτενίσματα της άνοιξης!

ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ

@briidgetbrown

Και κάπως έτσι, το γλυκό καλοκαίρι είναι μόνο λίγες εβδομάδες μακριά μας. Τι σημαίνει αυτό; Μία αίσθηση ανανέωσης κυριαρχεί και θέλουμε να αλλάξουμε τα outfit μας, το μακιγιάζ μας, το μανικιούρ μας και φυσικά τα μαλλιά μας. Όλες οι νέες τάσεις είναι εδώ και μπορούμε να επιλέξουμε τι μας ταιριάζει και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας. Μια αλλαγή είναι να πειραματιστούμε με το κούρεμα και να επιλέξουμε το πιο κατάλληλο που θα χαρίσει στιλ και κομψότητα στην εικόνα μας.

Άλλωστε οι αγαπημένες μας celebrities έχουν κάνει τις πιο δραστικές αλλαγές για την άνοιξη. Η Gigi Hadid δοκίμασε ένα κοντό καρέ, η Sydney Sweeney πόζαρε με ένα φρέσκο haircut με έντονο φιλάρισμα, ενώ η Jennifer Lopez υπέκυψε και εκείνη στη τάση του bob.

«Πιστεύω ότι οι τάσεις θα είναι πολύπλευρες με τρόπο που δεν έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό», εξηγεί ο hair expert, Harry Josh στο Bustle. «Eίτε θα είναι πολύ τολμηρά- όπως πολύ κοντά – είτε θα είναι πολύ κλασικά κουρέματα.

Ο Rogério Cavalcante, hair expert προβλέπει: «Θα βλέπουμε δύο τάσεις: το ανδρόγυνο, πιο κοντό στιλ και από την άλλη θα βλέπουμε πιο μακριά, πιο χαλαρά μαλλιά που έχουν φυσική αισθητική».

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα κορυφαία κουρέματα που θα επικρατήσουν τη φετινή σεζόν και δεν θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε γύρω μας.

Micro Mini Bob

@riawna

Edgy Pixie

Harley Weir

Shaggy Wolf Cut

Futuristic Midi Bangs

@glencocoforhair

Classic Layered Length

Refreshed Bob

SHARE THE STORY