Δούκισσα Νομικού: Αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και έκανε το κούρεμα για τέλειο όγκο

Η Δούκισσα Νομικού είπε "ναι" στο μακρύ καρέ και είναι η απόλυτη έμπνευση για το καλοκαίρι!

ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ

Getty/ Ideal Images

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανανέωσης και η Δούκισσα Νομικού μας το απέδειξε με τη φρέσκια νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Το αγαπημένο μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο και αποκάλυψε το νέο της κούρεμα. Μετά από την εκθαμβωτική της red carpet εμφάνιση στις Κάννες, αποφάσισε να κάνει μία δραστική αλλαγή που δεν περιμέναμε αλλά μας ενθουσίασε!

Το βίντεο στο οποίο έγραψε στη λεζάντα «Oh my God» έδειχνε στους ακολούθους της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο πώς από τα μακριά της μαλλιά βρέθηκε με ένα μακρύ καρέ.

Αποχωρίστηκε λοιπόν τα μακριά μαλλιά και υιοθέτησε ένα κομψό μακρύ καρέ, με διακριτικά layers. Πρόκειται για την τέλεια επιλογή αφού το καρέ είναι μία διαχρονική τάση που δίνει extra στιλ και θηλυκότητα. Plus, τα layers χαρίζουν όγκο και κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ακόμη πιο πλούσια και «γεμάτα».

Η Δούκισσα Νομικού υιοθέτησε την τάση που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες και αξίζει να δοκιμάσετε και εσείς. Θηλυκό, στιλάτο και girly, το μακρύ καρέ με layers θα αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

SHARE THE STORY