Η Rihanna αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά!

Η Rihanna διανύει την καλύτερή της φάση και δεν το κρύβει!

ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ

Getty/ Ideal Images

Η Rihanna ανήκει στη κατηγορία των γυναικών του Hollywood που δεν σταματά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Από το μήκος, το χρώμα και μέχρι τα χτενίσματα που επιλεγεί τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις red carpet εμφανίσεις της. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μετά τη γέννηση των παιδιών της, φαίνεται ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για πειραματισμό με τα looks της.

Μερικά από τα hair looks που έχει δοκιμάσει είναι το pixie, οι πλεξίδες, τα μακριά ξανθά μαλλιά και πάντα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να της ταιριάζουν όλα;

Η λαμπερή σταρ εθεάθη με ένα γούνινο παλτό την Κυριακή 9 Ιουνίου στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αποφάσισε για πρώτη φορά να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να μη σταματούν!

Μάλιστα η σπάνια εμφάνιση με τα κοντά σγουρά μαλλιά έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου της βήματος στον κόσμο της ομορφιάς, με το Fenty Hair.

Η Rihanna αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά και μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή της απόφαση! Η ίδια έχει δηλώσει: «Τα μαλλιά μου ήταν πάντα τεράστιο κομμάτι της καριέρας μου και της προσωπικής μου εξέλιξης.

Getty/ Ideal Images

Το Fenty Hair δημιουργήθηκε για να διατηρήσουμε τα μαλλιά και τον τρόπο ζωής μας, ενώ συνεχώς δυναμώνουμε και επιδιορθώνουμε τα μαλλιά μας σε κάθε χρήση. Ανυπομονώ να το δοκιμάσετε όλοι σας».

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

SHARE THE STORY