Έκθεση έργων τέχνης από τη συλλογή του Χρύσανθου Πανά

Εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης από την προσωπική συλλογή του φιλότεχνου επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά, με σύσσωμο τον αθηναϊκό κόσμο να δίνει το παρών, στο foyer του Θέατρου Παλλάς.

ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ STUDIO PANOULIS, PANAS GROUP

Με αφορμή την προσεχή δημοπρασία, την οποία θα διενεργήσει η Vergos Auctions, επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από τη συλλογή του, κύριος Χρύσανθος Πανάς υποδέχθηκε φιλότεχνους Αθηναίους, γνωστά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, που έσπευσαν στα εγκαίνια της έκθεσης για να θαυμάσουν τα μοναδικά εκθέματα.

Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και art installations σύγχρονων δημιουργών ήταν ανάμεσα στα έργα τέχνης που θα δημοπραττηθούν, ενώ μέρος των εσόδων της auction θα διατεθεί για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων).

Στην επερχόμενη δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 7:00 μμ. στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς περιλαμβάνονται 103 εικαστικές δημιουργίες των Αλέκου Φασιανού, Γιάννη Κόττη, Μανώλη Χάρου, Stephen Antonakos, Μαρίνας Καρέλλα, Πάνου Κοκκινιά, Φίλιππου Φωτιάδη, Marina Vernicos, Νάνου Βαλαωρίτη, Μαρίας Φιλοπούλου και πολλών ακόμη.

 Όσον αφορά στο φιλανθρωπικό σκέλος της δημοπρασίας, εκ μέρους του Χρύσανθου Πανά και της VERGOS Auctions, θα διατεθεί το 20% των συνολικών εσόδων της για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία για 87 ολόκληρα χρόνια έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, στα 6 Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής στη δημοπρασία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com.

Η κυρία Αμαλία Σωτηροπούλου

Η κυρία Ρεβέκκα Καμχή

Η κυρία Hala Khoury και ο κύριος Γιάννης Στασινόπουλος

Ο κύριος Χρύσανθος Πανάς με τον κύριο Αλέξανδρο Σαμαρά

Η κυρία Χριστίνα Κεφαλογιάννη

Ο κύριος Πανάγος Λαιμός, η κυρία Χαρά Ξυλά, και η κυρία Ρεβέκα Καμχή

Η κυρία Δάφνη Ζουμπουλάκη

Οι κυρίες Έτα Παγίδα Σαμαρά, Ιζαμπέλα Κόβα και Φανή Μορντώ

Το ζεύγος Θωμά και Νατάσας Λιακουνάκου

*Κεντρική φωτογραφία: Οι κυρίες Hala Khoury, Σίλια Κριθαριώτη, Χριστιάνα Καίσαρη, Δήμητρα Κούστα, Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη με τον κύριο Χρύσανθο Πανά

SHARE THE STORY