Επίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης

Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό.

ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ STUDIO PANOULIS

Με ένα σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτήθηκε συμβολικά η επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό.

Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts.

Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες.

Στα επίσημα εγκαίνια παρέστησαν σημαντικά ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας και της αθηναϊκής κοινωνίας θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της.

Χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Τo production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Ο κύριος Πάρις Κασιδόκωστας -Λάτσης με την κυρία Πέννυ Ζαγλαρίδου

Ο κύριος Γιώργος Ντάβλας με την κυρία Ευγενία Χανδρή και τον κύριο Θεόδωρο Γιαννούση

H κυρία Μassu Nedjat, η κυρία Reem Bassatne και ο κύριος Baha Bassatne

Ο κύριος Γιώργος Ραφαήλ, η κυρία Ελένη Χατζηιωάννου- Μεταξωτού και ο κύριος Νίκος Μεταξωτός

Ο κύριος Γιώργος Κασσής και η κυρία Ιωάνα Μεϊμέτη- Κασσή

Η κυρία Βάσω Φειδάκη, ο κύριος Γιώργος Φειδάκης και η κυρία Νάντια Φειδάκη

Ο κύριος Γιώργος Παπατζανής, η κυρία Χριστίνα Κεφαλογιάννη και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης

Η κυρία Ρόη Αποστολοπούλου

Οι κυρίες Νάσια Βασιλοπούλου, Έλια Κεντρωτά και Μαρία Καρδάμη

Ο κύριος Tawfic Khoury και ο Co-CEO της AGC Equity Partners, κύριος Walid Abu Suud

Η κυρία Ναταλία Τσαβλίρη, ο κύριος Ανδρέας Τσαβλίρης και η κυρία Μιλένα Τσαβλίρη

Οι κυρίες Νούλη Μανώλη, Εβελυν Παπαδοπούλου, Μπουμπού Μπαρμπαλιά και Μιμίκα Κολοτούρα

Η κυρία Πένυ Ζαγλαρίδου και η κυρία Μίκι Μπρούνι

Η κυρία Αλεξάνδρα Πάλλη, ο κύριος Ανδρέας Χριστοδουλίδης και η κυρία Ζέλα Χριστοδουλίδη

Η κυρία Δανάη Μιχελάκου- Βορίδη και ο κύριος Μάκης Βορίδης

Ο κύριος Βασίλης Καρράς, η κυρία Θώμη Χριστοδουλοπούλου και ο κύριος Ηλίας Κοκοτός

SHARE THE STORY