Εμφανίστηκε η Kate Middleton: «Τα πάω καλύτερα στην θεραπεία για τον καρκίνο» – Πότε θα είναι η επόμενη εμφάνιση της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά από έξι μήνες ετοιμάζεται να κάνει και πάλι δημόσια εμφάνιση

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ήταν μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά για την Kate Middleton η οποία έπειτα από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τέλος του προηγούμενου έτους, αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως πάσχει από καρκίνο.

Ευτυχώς όμως τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται καλύτερα για την ίδια, η οποία πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας ένα αναλυτικό update για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και το πότε θα εμφανιστεί και πάλι δημόσια.

Το νέο της μήνυμα συνοδεύεται από μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας, τραβηγμένη από τον φωτογράφο Matt Porteous, η οποία την δείχνει κοντά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Όμως, υπάρχει επιφυλακτικότητα με το θετικό μήνυμα:

Αναλυτικά η ανάρτηση από την Kate Middleton

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

»Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

»Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά από μισό χρόνο

Για το “Trooping the Colour”, η πριγκίπισσα θα συμμετάσχει στην παρέλαση με τις άμαξες μαζί με τα παιδιά της και θα είναι μέρος της οικογενειακής ομάδας που θα χαιρετά από το μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

«Ανυπομονώ να βρεθώ στην παρέλαση για τα γενέθλια του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου».

Πηγή φωτογραφίας: @princeandprincessofwales / Instagram

SHARE THE STORY