Η 18χρονη κόρη του B. Affleck και της J. Garner θέλει να συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες – Τι είπε για την περιπέτεια υγείας της

Getty Ideal Images

Η Violet έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κρατώντας χαμηλό προφίλ και θέτοντας στο επίκεντρο θέματα υγείας και πανδημίας.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Violet Affleck είναι η 18χρονη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner. Η ίδια μόλις τελείωσε το σχολείο και ομολογουμένως έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο με τις τοποθετήσεις της, όσο και με τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η Violet μεταξύ άλλων, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κρατώντας χαμηλό προφίλ και θέτοντας στο επίκεντρο θέματα υγείας και πανδημίας.

Πολλές φορές την έχουμε δει να κυκλοφορεί δίπλα στους δημοφιλείς γονείς της, μαζί με ένα βιβλίο, το οποίο μιλούσε για τις πανδημίες, τους ιούς, αλλά και την ανεπάρκεια του υγειονομικού συστήματος στο να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ίδια έχει επιλέξει να φοράει υγειονομικές μάσκες προστασίας, ακόμη και μετά την πανδημία και υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτή την πράξη της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε συμβούλιο στο Λος Άντζελες, πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας εξαιτίας μιας απλής ίωσης. Έκτοτε, προβλήματα υγειονομικής προστασίας την απασχολούν έντονα και η πανδημία, ήταν το αποκορύφωμα το οποίο έδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο πόσο ανεπαρκείς είναι πολλές φορές οι υγειονομικές δομές.

Παρότι η ίδια δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της, εξομολογήθηκε πως μια απλή ίωση, ακόμη και όταν την καταπολέμησε ο οργανισμός της, της άφησε πολλά προβλήματα. «Το 2019 προσβλήθηκα από μια μετα-ιική πάθηση. Είμαι καλά τώρα, αλλά είδα από πρώτο χέρι ότι η ιατρική δεν έχει πάντα απαντήσεις στις συνέπειες ακόμη και μικρών ιώσεων», είπε η νεαρή Violet.

Η μεγαλύτερη κόρη του Affleck και της Garner, που χώρισαν το 2018, μίλησε στη συνέχεια για την πανδημία COVID-19 και είπε πως «μία στις δέκα μολύνσεις οδηγεί σε μακρά COVID, η οποία είναι μια καταστροφική νευρολογική, καρδιαγγειακή ασθένεια που μπορεί να στερήσει από τους ανθρώπους την ικανότητα να εργάζονται, να κινούνται, να βλέπουν, ακόμη και να σκέφτονται».

Παράλληλα, ζήτησε να σταματήσουν όλες οι «απαγορεύσεις μάσκας». «Απαιτώ να διατίθενται μάσκες, να φιλτράρεται ο αέρας και να υπάρχει φως Far-UVC σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης, και να δοθούν εντολές για μάσκες στις ιατρικές σχολές της κομητείας», δήλωσε η Violet, η οποία συχνά εμφανίζεται να φοράει προστατευτική μάσκα.

Η Violet υποστήριξε ότι τα μέτρα κατά των μασκών καθιστούν «τα ευάλωτα μέλη της κοινότητάς μας λιγότερο ασφαλή». Το συμβούλιο των εποπτών της κομητείας του Λος Άντζελες είναι το διοικητικό όργανο της κομητείας του Λος Άντζελες, όπου κατοικεί η Violet. Αυτό το συμβούλιο πραγματοποιεί τακτικές συνεδριάσεις στις οποίες το κοινό μπορεί να εγγραφεί για να μιλήσει για συγκεκριμένα θέματα.

SHARE THE STORY