Η Kate Middleton πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του Tatler – Το σκίτσο από τη δημιουργό Hannah Uzor

H υποστήριξη προς την Kate Middleton - «Γεννήθηκε για αυτό. Φέρει τον εαυτό της με τέτοια αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη».

ΑΠΟ GRACE TEAM

To Tatler είναι γνωστό για τα βασιλικά του σκίτσα και το 2024 συμπληρώνεται ένα τρίπτυχο βασιλικών πορτρέτων, που έγραψαν την δική τους ιστορία στα βρετανικά media και όχι μόνο. Πρώτα η βασίλισσα Ελισάβετ το 2022, μετά ο βασιλιάς Κάρολος το 2023 και τώρα είναι η σειρά της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δηλαδή της Kate Middleton για το 2024.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, κυκλοφόρησε το σκίτσο της Kate για εξώφυλλο του περιοδικού Tatler, το οποίο δημιουργήθηκε από την Hannah Uzor, μια εξαιρετικά δυναμική καλλιτέχνιδα με καταγωγή από την Βρετανία και την Ζάμπια. «Η Kate Middleton έχει ανταποκριθεί πραγματικά στον ρόλο της», δηλώνει η δημιουργός στην δημοσιογράφο για την έμπνευση της πίσω από το σκίτσο.

Tα παλιότερα εξώφυλλα με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο

«Γεννήθηκε για αυτό», συνεχίζει να λέει η Uzor για την Middleton. «Φέρει τον εαυτό της με τέτοια αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη».

Όσο για το περιοδικό αναφέρει: «Ποιος καλύτερος τρόπος να δείξουμε την υποστήριξή μας από το να επιλέξουμε ως θέμα την πολυαγαπημένη και σεβαστή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και ποιος είναι καλύτερος να τη ζωγραφίσει από τη μητέρα τριών παιδιών, τη καλλιτέχνιδα Hannah Uzor;», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tatler, σχετικά με το νέο εξώφυλλο.

Η υποστήριξη προς την πριγκίπισσα Kate Middleton σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι έντονη, ενώ ο βρετανικός λαός δεν σταματά να ανησυχεί και να θέλει να μαθαίνει περισσότερα για την εξέλιξη της υγείας της.

View this post on Instagram

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Περισσότερα για την καλλιτέχνιδα Hannah Uzor

Η Uzor έγινε γνωστή για πρώτη φορά το 2020, όταν ανέλαβε ένα ευρύ έργο χρησιμοποιώντας πορτρέτα για να αναδείξει ιστορικές προσωπικότητες της αφρικανικής διασποράς που είχαν παίξει ρόλο στην αγγλική ιστορία και στις περίπλοκες σχέσεις που είχαν με την βικτωριανή κοινωνία.

Η τέχνη της καθοδηγείται από το ενδιαφέρον της για την ιστορία, ιδιαίτερα τη διασπορική κουλτούρα και την έκφανσή της στην προσωπική και δημόσια μνήμη. Πηγή έμπνευσης για το νέο πορτρέτο της Kate, ήταν φυσικά η διάγνωση της με καρκίνο, γεγονός που ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Η καλλιτέχνις Uzor, έχει ήδη ένα χρώμα στο μυαλό της για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας: «Ήθελα ένα πράσινο- μπλε, το οποίο επέλεξα με βάση το χρώμα των ματιών της».

Πηγή φωτογραφίας: @Tatler 

SHARE THE STORY