Η Μαριλού Κόζαρη στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη- H σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο Ηρώδειο

NDP Photo

«Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα», έχει δηλώσει ο καλλιτέχνης.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αξίζει να θυμηθούμε ξανά μερικές από τις δηλώσεις του τραγουδιστή για την σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν και μια κόρη τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Όλοι θέλουμε τον τέλειο άνθρωπο, χωρίς να είμαστε εμείς τέλειοι. Αν δεν είχα συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο, αυτή την υπέροχη φίλη, πριν από 10 χρόνια, δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να καταλάβω και να δω το φως και να δω όλο αυτό το πράγμα που με έκανε να αισθανθώ πλήρης, ευτυχισμένος και έτοιμος γι’ αυτή τη μετάβαση», είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πάνος Μουζουράκης.

Το ζευγάρι αν και προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ στη σχέση του, πραγματοποιεί κατά καιρούς κοινές δημόσιες εμφανίσεις που κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά, ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με την σύντροφό του, εμφανίστηκαν μαζί την Δευτέρα, 8 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε το παρών στη συναυλία/ γιορτή που έστησε ο Διονύσης Σαββόπουλος για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση. Η Μαριλού Κόζαρη ήταν ανάμεσα στο κοινό που συγκεντρώθηκε στο Ηρώδειο για να τον απολαύσει στη σκηνή.

«Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα»

«Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».

SHARE THE STORY