Η Sharon Stone έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο – Το Χόλιγουντ την ξέχασε

Getty Ideal Images

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό, είχαν χαθεί όλα», εξομογείται μεταξύ άλλων η σταρ.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Σχεδόν 7 χρόνια αποθεραπείας χρειάστηκαν για τη Sharon Stone προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. Πλέον η ηθοποιός έχει βρει ξανά τα πατήματά της, και μίλησε στο Hollywood Reporter για τη σοβαρή περιπέτεια, για την εκμετάλλευση που βίωσε από τους γύρω της, αλλά και την τεράστια οικονομική της απώλεια.

Σύμφωνα με την ίδια, από το 2001 που υπέστη το εγκεφαλικό και έπειτα, υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι που την εκμεταλλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της επταετούς ανάρρωσής της, ενώ και το Χόλιγουντ τής γύρισε την πλάτη.

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα, ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα», δήλωσε η Stone.

Η 66χρονη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη ζωγραφική, ανέφερε ότι η περιπέτεια που είχε με την υγεία της άλλαξε 100% τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός της και τον τρόπο που σκέφτεται. «Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα», εξήγησε η Sharon.

«Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα».

Τώρα που έχει θεραπευτεί, η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» επισήμανε ότι μπόρεσε να προχωρήσει -μετά την απώλεια των χρημάτων της- επειδή αποφάσισε να «μείνει παρούσα και να αφεθεί».

«Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ», έχει αναφέρει η ίδια.

«Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη ή σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, ζω για τη χαρά τώρα».

SHARE THE STORY