Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τις σεξουαλικές της επιλογές και τι ήταν αυτό που τις καθόρισε

«Μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ”ανοίξω”», δήλωσε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη, μιλώντας για πιο προσωπικά ζητήματα, όπως οι σεξουαλικές της επιλογές. Η πρωταγωνίστρια του «Μαέστρο» βρέθηκε στο Open και μίλησε για τα σημαντικά γεγονότα που την καθόρισαν και ενδεχομένως όρισαν και τις σημερινές σεξουαλικές επιθυμίες της.

Αν και η ηθοποιός δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, έχει γίνει γνωστό πως είχε υπογράψει το 2017 σύμφωνο συμβίωσης με την τότε σύντροφό της, Χριστίνα. Η ένωση του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Πλέον όμως δεν είναι μαζί.
 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

«Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα, πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές» εξομολογήθηκε στο Open η πρωταγωνίστρια του Maestro, Στεφανία Γουλιώτη. «Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων», περιέγραψε η Στεφανία Γουλιώτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

Όσα δήλωσε για τον πατέρα της

«Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση, άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών», ανέφερε στην εκπομπή της Άννας Δρούζα.

 
«Είμαι πολύ περήφανη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ, ένα σώμα που να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο, αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα πριν φύγει. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα θυμό μαζί του», εξομολογείται η ηθοποιός.

«Είχε πολύ στενό τρόπο σκέψης, μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ”ανοίξω”. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του. Απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν», επισήμανε η ηθοποιός σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Πηγή φωτογραφίας: @stefaniagoulioti / Instagram

SHARE THE STORY