Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Cara Delevingne για τους εθισμούς – «Μέθυσα πρώτη φορά στα 8 μου»

@caradelevingne / Instagram

«Παλιά πίστευα ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ με βοηθούσαν να τα βγάλω πέρα», είπε μεταξύ άλλων η 31χρονη σταρ.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η μάχη του μοντέλου με τις ψυχικές ασθένειες και τους εθισμούς είναι γνωστή εδώ και καιρό. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάχρηση ουσιών, ενώ δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει την εμφάνισή της σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση.

«Ήμουν οκτώ ετών, τι τρελή ηλικία για να μεθύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δύο χρόνια μετά, όλα δείχνουν καλύτερα για την ίδια, εφόσον έχει καταφέρει να μείνει μακριά από ουσίες, ακολουθώντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Μιλώντας στους Sunday Times, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που θυμάται να είναι μεθυσμένη. Όπως αποκάλυψε, ήταν στον γάμο της θείας το 2001, η πρώτη φορά που μέθυσε και η ηλικία της πραγματικά σοκάρει. Ήταν μόλις 8 ετών. «Μέθυσα εκείνη την ημέρα», είπε. «Ήμουν οκτώ ετών, τι τρελή ηλικία για να μεθύσεις».

Το μήνυμα της για το αλκοόλ

Η Cara Delevingne, η οποία είναι νηφάλια από το 2022, παραδέχτηκε ότι στράφηκε σε ουσίες για να τη βοηθήσουν να περάσει δύσκολες στιγμές. «Συνήθιζα να πιστεύω ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ με βοηθούσαν να τα βγάλω πέρα», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα, «Αλλά δεν το έκαναν, με κρατούσαν λυπημένη και πραγματικά ήμουν καταθλιπτική. Νιώθω ότι έχω πάρει πίσω τη δύναμή μου και δεν ελέγχομαι από άλλα πράγματα».

Όταν το μοντέλο είδε φωτογραφίες παπαράτσι που την έδειχναν να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα μετά το φεστιβάλ Burning Man το 2022, πήρε την απόφαση να αποτοξινωθεί.

Ο παράλληλος εθισμός της μητέρας της

Η μητέρα της πάλευε με τον εθισμό στην ηρωίνη και την ψυχική ασθένεια, ενώ μεγάλωνε την Cara και τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της, την 36χρονη Poppy και την 37χρονη Chloe. Η Cara στο παρελθον, είχε μιλήσει για τον εθισμό της μητέρας της στην ηρωίνη και την τραυματική υποτροπή στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Vogue, η σταρ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τον αντίκτυπο που είχε ο εθισμός της μητέρας της σε εκείνη. «Μεγάλωσα στην ανώτερη τάξη, σίγουρα», είπε η Cara. «Η οικογένειά μου ασχολούνταν με τα πάρτι και τις ιπποδρομίες. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι διασκεδαστικό για κάποιους. Εγώ ποτέ δεν το απόλαυσα». Ερωτηθείσα για τον υποτροπιάζοντα εθισμό της μητέρας της στην ηρωίνη, η Cara παραδέχτηκε πως την είχε αλλάξει ως άτομο. «Διαμορφώνει την παιδική ηλικία κάθε παιδιού του οποίου ο γονιός έχει εθισμό» είπε.

«Μεγαλώνεις πολύ γρήγορα επειδή είσαι γονιός των γονιών σου. Η μητέρα μου είναι ένα απίστευτα δυνατό άτομο με τεράστια καρδιά και τη λατρεύω. Αλλά δεν είναι κάτι από το οποίο βελτιώνεσαι, δεν νομίζω».

SHARE THE STORY