Και ο Tom Cruise στην Ελλάδα – Αναζητά τοποθεσίες για τα γυρίσματα επόμενων ταινιών του

O Cruise δεν έφτασε στη χώρα μας για διακοπές σε κάποιο νησί, αλλά για επαγγελματικούς λόγους.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Είναι γεγονός πως το μισό Χόλιγουντ βρίσκεται στην Ελλάδα. Αρκετοί celebrities βρέθηκαν στη χώρα μας με αφορμή εγκαίνια νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μερικοί από αυτούς ήταν oι Joe Jonas, Kylie Minogue, Kim Cattrall, Chris Hemsworth και άλλοι.

Σειρά είχε ο Tom Cruise, ο οποίος έφτασε με την ομάδα του στην Ελλάδα, αλλά όχι για κάποια εκδήλωση, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός ψάχνει τοποθεσίες γυρισμάτων για τις επόμενες ταινίες που ετοιμάζει.

Όπως έγινε γνωστό, ο Cruise δεν επισκέφθηκε κάποιο νησί για τις διακοπές του, αλλά έκανε μια σύντομη στάση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για ανεφοδιασμό. Στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου έμεινε για μιάμιση ημέρα, αναζητώντας τοποθεσίες. Την ίδια στιγμή να σημειωθεί, πως τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστή στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου αφού έχει φιλοξενήσει έξι χολιγουντιανές παραγωγές.

Ο πρωταγωνιστής των «Επικίνδυνων Αποστολών» επέλεξε να προσγειωθεί νύχτα στο αεροδρόμιο των Αθηνών, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον φακό των παπαράτσι που κατάφεραν να τον απαθανατίσουν έξω από το αεροπλάνο του. Το Mykonos Live TV μάλιστα εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από την παρουσία του Cruise στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όλα δείχνουν πως ο 61χρονος ηθοποιός βρίσκεται αφοσιωμένος στην καριέρα του και δεν δείχνει καθόλου έτοιμος για διακοπές, αλλά αντιθέτως αναζητάει πώς θα κάνει τις κινηματογραφικές του παραγωγές, ακόμη καλύτερες.

Πηγή φωτογραφίας: @tomcruise / Instagram

SHARE THE STORY