Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία: Ο Leonardo DiCaprio και ο Tobey Maguire βολτάρουν με casual looks στη Νέα Υόρκη

Getty Ideal Images

Μετά τα πάρτι για την 4η Ιουλίου, οι δυο διάσημοι ηθοποιοί βολτάρουν ανέμελοι στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΟ GRACE TEAM

O Leonardo DiCaprio και ο Tobey Maguire (σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει, έγινε γνωστός από τον ρόλο του Spiderman). Οι δυο τους έχουν με διαφορά μία από τις πιο δυνατές φιλίες του Χόλιγουντ ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά πολύ πριν υποδυθούν στην ταινία "The Great Gatsby" του 2013.

Για την ακρίβεια, γνωρίστηκαν σε οντισιόν για έναν τηλεοπτικό ρόλο στα 90s. Ο Leonardo DiCaprio μάλιστα ήταν εκείνος που του ζήτησε να γίνουν φίλοι, καθώς τότε ο Maguire ήταν πιο γνωστός στον χώρο.

Η φιλία τους κρατάει ακόμη και μάλιστα παραδίδουν μαθήματα με το πώς καταφέρνουν να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους με υποχρεώσεις. Παρά το γεγονός πως έχουν ανταγωνιστεί πολλές φορές για να κατακτήσουν έναν ρόλο, όλα αυτά μένουν μακριά από την προσωπική τους σχέση.

«Έχουμε ατέλειωτες συζητήσεις για projects. Διαφωνούμε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την πορεία μας», έλεγε ο DiCaprio. «Ο Leo κι εγώ έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο», σημείωνε ο Tobey Maguire στο People το 2013.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε μετά από καιρό να περπατούν αμέριμνοι στη Νέα Υόρκη, φορώντας casual outfits. Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και φάνηκε να απολαμβάνουν ήρεμα και ωραία τη βόλτα τους. Μαζί τους, ήταν και ο γιος του Tobey Maguire, o 15χρονος Otis.

Το Σαββατοκύριακο, οι δύο διάσημοι φίλοι είχαν βρεθεί και σε πάρτι για την 4η Ιουλίου.

Αυτό το διάστημα η σύντροφός του Leo, η Vittoria Ceretti βρίσκεται στην Ιταλία για ένα διαφημιστικό, ενώ ο Tobey Maguire φημολογείται πως είναι σε σχέση με ένα 20χρονο μοντέλο.

SHARE THE STORY