Ο Χρήστος Μάστορας ως Στέλιος Καζαντζίδης: Οι πρώτες εικόνες του τραγουδιστή από τον νέο του ρόλο

«Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του».

ΑΠΟ GRACE TEAM

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, εδώ και καιρό ο Χρήστος Μάστορας ετοιμαζόταν για τον ρόλο του στην ταινία «Υπάρχω» όπου υποδύεται τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, οι οποίες προκάλεσαν ομολογουμένως εντύπωση.

Να σημειωθεί πως η Κλέλια Ρένεση θα ενσαρκώσει με τη σειρά της την Καίτη Γκρέυ ενώ και το υπόλοιπο cast της ταινίας προκαλεί εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο ανήκει στην Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ο Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης και Άννα Συμεωνίδου.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου από την Tanweer.

Δείτε τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν

«ΥΠΑΡΧΩ»

«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο.

Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Πηγή φωτογραφίας: @xmastoras / Instagram

SHARE THE STORY