Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι διακοπές στην Ταϊλάνδη με τα παιδιά του και έχει βρει το νόημα της ζωής   

@yiannisstankoglou / Instagram

«Ελευθερία μαζί με τα παιδιά μου», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις του ο διάσημος ηθοποιός.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μαγικές είναι οι εικόνες που μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ταϊλάνδη απολαμβάνοντας εξωτικές διακοπές, μαζί με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, και μετά από μια επιτυχημένη χρονιά, στην αγαπημένη σειρά του MEGA, το «Ναυάγιο», αποφάσισε να αφιερώσει πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο στα παιδιά του. Έτσι λοιπόν έκλεισαν να κάνουν μαζί εξωτικές διακοπές και επισκέφθηκαν από κοντά μέρη όπως το Πουκέτ, το Κράμπι και τα εξωτικά νησιά Phi Phi.

Οι «οικογενειακές περιπέτειες» του ηθοποιού δημοσιεύτηκαν από τον ίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μας ταξίδεψαν. Αξιοσημείωτη είναι και η όρεξη του ηθοποιού για ριψοκίνδυνες εμπειρίες, αλλά και μπάνια σε παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά.

Μέσα από στιγμιότυπα βλέπουμε τον ίδιο να απολαμβάνει μια ερημική παραλία, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, να αγκαλιάζει έναν τίγρη, να κάνει zip line στη ζούγκλα και άλλα πολλά.  

*O Γιάννης Στάνκογλου είχε ξεναγήσει το Grace στα στέκια του στη δική του Αθήνα και μας συνοδεύει σε βόλτες που τον καθόρισαν και τον καθορίζουν.

SHARE THE STORY