Οι ευχές της Cindy Crawford στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της: «Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα»

Η Cindy Crawford και ο επιχειρηματίας Rande Gerber έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Με αφορμή την χθεσινή Γιορτή του Πατέρα, πολλές ήταν οι αναρτήσεις από διάσημους και μη, που θέλησαν να πάρουν μια στιγμή και να μιλήσουν δημόσια για την πατρότητα. Οι περισσότερες αναρτήσεις είχαν να κάνουν με αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη, και έτσι και η Cindy Crawford, βρήκε λίγο χρόνο για να ευχηθεί μέσα από το Instagram, στον σύζυγό της, Rande Gerber.

 

Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε τον γνωστό επιχειρηματία να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη τους, Kaia πριν από αρκετά χρόνια, ενώ στην επόμενη λήψη βλέπουμε και πάλι τον πατέρα με την κόρη του, σε χαλαρές στιγμές και πάλι παρέα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η ανάρτηση συνεχίζει με μια ακόμη ασπρόμαυρη, νοσταλγική και γεμάτη τρυφερότητα εικόνα, και κλείνει με μια αγκαλιά του Rande Gerber στον γιο τους.

Όσο για την λεζάντα της εικόνας, η Cindy Crawford δηλώνει τον θαυμασμό της προς τον Rande για μια ακόμη φορά:

 

«Σε ευχαριστώ που φροντίζεις τόσο καλά την οικογένεια μας».

«Χαρούμενη ημέρα του πατέρα @randegerber! Το να βλέπω πόσο αφοσιωμένος πατέρας είσαι, είναι μια από την μεγαλύτερη ευχαρίστηση που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ που φροντίζεις τόσο καλά την οικογένεια μας, σε αγαπάμε», δήλωσε η 58χρονη Cindy Crawford.

Η Crawford μαζί με τον Gerber αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, και δεν χάνουν ευκαιρία να εκδηλώνουν την αγάπη και την αφοσίωση τους με κάθε αφορμή.

Πηγή φωτογραφίας: @cindycrawford / Instagram

SHARE THE STORY