Παύλος Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ: Το παραδοσιακό ξενοδοχείο που επέλεξαν για τη διαμονή τους στο Πήλιο

@greek_royal

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Πήλιο για τον γάμο του γιου της καλύτερης φίλης της Μαρί Σαντάλ

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο Παύλος, o μεγάλος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ ταξίδεψαν πριν λίγες ώρες στη γραφική Τσαγκαράδα του Πηλίου για να παραστούν στον γάμο του γιου φιλικού τους ζεύγους.

«Ο γιος της παλαιότερης και καλύτερής μου φίλης παντρεύεται στο Πήλιο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διάσημο βασιλικό ζευγάρι της Ελλάδας, κατά την επίσκεψή του φωτογραφήθηκε και με τους Κρις Ρομπς και την Ντόρις Βερνίκου-Ρομπς. Η Ντόρις Βερνίκου ανήκει στη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια της Ελλάδας. Ζει στη χώρα μας, ενώ είναι δεύτερη ξαδέρφη της Μαρίνας Βερνίκου και σύζυγος του Αμερικανού Κρις Ρομπς.

Οι Ρομπς διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με επιφανείς οικογένειες της Ελλάδας, όπως τη Μαριάννα Λάτση, αλλά και τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Με τη μεγάλη νύφη της Άννας Μαρίας, μάλιστα τις συνδέει μια βαθιά φιλία χρόνων όπως φαίνεται από σχετικό post στο Instagram.

Όσο για το ελληνικό βασιλικό ζευγάρι, έμεινε στο αρχοντικό στην Τσαγκαράδα Πηλίου το οποίο ονομάζεται «Nostos Country House» και εκεί τόσο ο Παύλος, όσο και η Μαρί Σαντάλ έτυχαν παραδοσιακής πηλιορείτικης υποδοχής.

SHARE THE STORY