Ryan Reynolds- Hugh Jackman: Η φιλία τους μετρά 17 χρόνια κι έγινε το καλύτερο εξώφυλλο στο Χόλιγουντ

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία "Deadpool & Wolverine" και στο περιοδικό People.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Πριν από λίγες ώρες το περιοδικό People έκανε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman με αφορμή την νέα ταινία “Deadpool & Wolverine” όπου πρωταγωνιστούν. Και ενώ εκ πρώτης ματιάς μπορεί να θεωρείτε πως πρόκειται για δύο καλούς συνεργάτες, στην πραγματικότητα ανάμεσα στον Ryan Reynolds και τον Hugh Jackman, υπάρχει μια πολύ στενή φιλία 17 χρόνων.

Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζατε, είναι πως πλέον αποτελούν και το αγαπημένο “bromance” του Χόλιγουντ.

Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί μίλησαν στο People για τη φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να νιώθεις τόσο οικεία με ένα κοντινό σου πρόσωπο. Παρακάτω αποκαλύπτουν παράλληλα τα «μυστικά» της μακρόχρονης φιλίας τους, παρά τη δημοσιότητα, την καριέρα και την οικογένεια που έχει ο καθένας.

«Στηριζόμαστε ο ένας στον άλλον για αληθινές συμβουλές», δηλώνει αρχικά ο Reynolds.

«Υπάρχουν πιθανότατα πολύ λίγοι φίλοι στη ζωή μας, με τους οποίους να μπορούμε να μοιραστούμε μερικά αληθινά ντροπιαστικά πράγματα για εμάς», είπε ο Hugh Jackman. «Και από τότε που σε γνωρίζω, και θα έλεγα κυρίως τα τελευταία πέντε, δέκα χρόνια, περνάμε περισσότερο χρόνο σε βόλτες, γιατί είσαι απίστευτος ακροατής», πρόσθεσε.

«Οπότε μπορείς να μου πεις τα πάντα και μπορώ να σου πω τα πάντα. Δεν νιώθω ότι θα με κρίνεις ή ότι θα μου δώσεις απαραίτητα την απάντηση: “Κάνε αυτό”. Και νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί της φιλίας μας».

Το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Ryan Reynolds. «Νομίζω ότι το μυστικό για μια μακροχρόνια φιλία στο Χόλιγουντ δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να διατηρήσεις μια σχέση ή έναν γάμο για πολλά χρόνια», συνέχισε ο Reynolds.

«Ειλικρινά σε υποστηρίζω όλη την ώρα. Θέλω να κερδίσεις. Είναι ο ίδιος τρόπος που νιώθω για τη Blake. Ξέρω ότι με στηρίζει και εγώ είμαι δίπλα της και πολύ υπερήφανος και γι’ αυτό είμαστε τόσο δεμένοι».

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Η γνωριμία του Reynolds με τον Jackman, πίσω στο 2008

Σε ένα ακόμη σημείο, ο Ryan Reynolds αναφέρει μια στιγμή που δεν έχει ξεχάσει ποτέ και αφορά την γνωριμία του με τον Jackman.

Όπως αποκάλυψε, ο Ryan δεν έχει ξεχάσει την υποδοχή που του έκανε ο Hugh το 2008, όταν βρέθηκε στο πλατό για τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Deadpool. «Ένιωθα χαμένος και αποπροσανατολισμένος. Δεν είχα σενάριο, δεν ήξερα τι θα συμβεί και ήμουν έξω από τα νερά μου», θυμάται: «Και τότε άκουσα το όνομά μου. Γύρισα και ήσουν εσύ. Ήρθες, με αγκάλιασες και με καλωσόρισες».

Και έκλεισε λέγοντας: «Το να σε βλέπω να λειτουργείς στο πλατό, με δίδαξε πώς είναι να ηγείσαι, να αποδίδεις την καλοσύνη και να είσαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο με εκείνους που μπορεί να βοηθήσουν να προχωρήσεις».

«Ένα παράδειγμα υγιούς αρρενωπότητας»

Λίγο μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, όλο και περισσότεροι χρήστες δήλωναν πόσο θαυμάζουν αυτό το δίδυμο, αλλά πόσο εκτιμούν τα λόγια και την συνέντευξή τους, μέσα από την οποία περνούν μηνύματα που αξίζει να ακουστούν για τις σημερινές φιλίες.

«Ας γίνουν νορμάλ επιτέλους αυτού του είδους οι ανδρικές σχέσεις», αναφέρει ένας άλλος χρήστης.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images

SHARE THE STORY