Άννα Βίσση: H οικογενειακή photo από τα 80s

«Μαζί είμαστε ένα», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της που παραμένει ο στενότερος συνεργάτης της όλες τις χρυσές δεκαετίες της καριέρας της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα! Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας σε μια ξένοιαστη καλοκαιρινή στιγμή μαζί με την μικρή τους κόρη, Σοφία Καρβέλα από το 1985 και το αρχείο του Elena's diary.

«Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα» έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της που παραμένει ο στενότερος συνεργάτης της όλες τις χρυσές δεκαετίες της καριέρας της.

Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον πρώην σύζυγό της.

Για την μοναχοκόρη της, Σοφία που ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη έχει πει:

«Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

SHARE THE STORY