Χριστίνα Ωνάση: Τα ξένοιαστα καλοκαίρια με την καλύτερη της φίλη 

Μια σπάνια λήψη, στην οποία πρωταγωνιστεί ξένοιαστη η Χριστίνα Ωνάση μαζί με την καλύτερη της φίλη Μαρίνα Τσομλεκτόσγλου και τον καπετάνιο της «Χριστίνας» στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Mια ξένοιαστη Χριστίνα Ωνάση μαζί με την καλύτερη της φίλη Μαρίνα Τσομλεκτόσγλου και τον καπετάνιο της «Χριστίνας» στις αρχές της δεκαετίας του 70, βλέπουμε από το αρχείο του Elena's diary, πριν την κυκλώσουν τα σύννεφα της τραγωδίας που θα χτυπούσε την ίδια και την οικογένεια της.

Οι δύο κοπέλες, γόνοι ισχυρών οικογενειών των Ελλήνων της διασποράς γνωρίστηκαν στην Punta del este στην Ουρουγουάη όταν ήταν ακόμα έφηβες την δεκαετία του 60.

«Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε η μία την άλλη», θα διηγείτο η Μαρίνα χρόνια αργότερα στο περιοδικό Life&Style. «Είχαμε κοινό χιούμορ, μας άρεσαν τα αστεία, ήξερε σε βάθος η μία την άλλη. Ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Μπορούσαμε ακόμα και να μαλώνουμε άσχημα και αμέσως μετά να λέμε «τι σαχλαμάρες είναι αυτές, η σχέση μας είναι υπεράνω κάθε καυγά». Άρεσε και στις δυο μας η απλή ζωή. Πού και πού μας άρεσε να γινόμαστε πολύ άτακτα κορίτσια, κάναμε πράγματα που ο κόσμος δεν μπορούσε να φανταστεί. Ζούσαμε σε ένα αεροπλάνο. Τρώγαμε μεσημεριανό στο Μαξίμ στο Παρίσι και βραδινό στην Ελλάδα. Ήμασταν στο Άσκοτ και μόλις βαριόμασταν, φεύγαμε επί τόπου για την Αργεντινή».

SHARE THE STORY