Ρέππας & Παπαθανασίου: Η σπάνια φωτογραφία από τα ’90s

"Ζω με τον Θανάση, δεν μπαίνω σε κάποια σχέση κρίσης για να τον αξιολογήσω", είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Ρέππας για τον επι δεκαετίες στενό του συνεργάτη.

Σε μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Life&Style, ο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε παραλία του Πηλίου στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν το πολυαγαπημένο συγγραφικό δίδυμο με το λεπτό ιδιοφυές χιούμορ βρισκόταν στο ξεκίνημα της μεγάλης πορείας του με τις «Τρεις Χάριτες». Θα ακολουθούσαν τηλεοπτικές επιτυχίες που έγραψαν ιστορία, όπως το «Δις Εξαμαρτείν», αντίστοιχες θεατρικές όπως οι «Μπαμπάδες με Ρούμι», ο κινηματογραφικός θρίαμβος του “Safe Sex” που ξεπέρασε ακόμη και την «Υπολοχαγό Νατάσσα» σε εισιτήρια στην πρώτη της προβολή... Και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να ενθουσιάζουν το μεγάλο κοινό:

«Με τον Θανάση είμαστε σαν τη μέρα και τη νύχτα. Δεν μπορώ να μπω σε κριτική για τον Θανάση, γιατί είναι σαν να με ρωτάτε “τι είναι το πόδι σου;”. Δεν έχω μπει σε κριτική σχέση με το πόδι μου. Περπατάω με το πόδι. Ζω με τον Θανάση, δεν μπαίνω σε κάποια σχέση κρίσης για να τον αξιολογήσω», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Ρέππας για τον επι δεκαετίες στενό του συνεργάτη.

«Υπάρχουν λόγοι που μαλώνουμε. Ευτυχώς δεν μαλώνω με τα πόδια μου. Με τον Θανάση μαλώνουμε πάρα πολύ. Αυτό που δεν μας δυσκολεύει είναι ο διάλογος, σπάνια έχουμε μαλώσει πάνω στη συγγραφή του διαλόγου. Εκεί που γίνεται το Ελ Αλαμέιν είναι στην πλοκή, αυτό είναι το πολύ δύσκολο, να στηθεί σωστά η ροή μέσα σε ένα έργο, εκεί είναι η ένταση, το βρίσιμο, όλα. Τώρα που έχουμε μεγαλώσει συνεχίζουμε να μαλώνουμε απλά είναι χαμηλής εντάσεως, γιατί ο μεγάλος άνθρωπος ούτε για να μαλώσει δεν έχει δύναμη. Λέμε κάποιες βρισιές που δεν μπορώ να επαναλάβω και περνάει» 

SHARE THE STORY