8 φορέματα με τσέπες, -ναι, με τσέπες!- για να φοράτε όλο το καλοκαίρι

Κάθε φορά που κάποιος θα σας κάνει κομπλιμέντο για το φόρεμά σας, μπορείτε να απαντάτε με την πιο ικανοποιητική φράση που υπάρχει: «Ευχαριστώ, κι εμένα μου αρέσει - και κοίτα, έχει τσέπες!».

ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

Από τα λινά μίντι φορέματα σε ζωηρά χρώμαρα μέχρι τα μίνι φορέματα σε χαμηλούς ουδέτερους τόνους, τα φορέματα είναι το απόλυτο one-stop outfit για το καλοκαίρι. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να τα κάνει καλύτερα.

Κάντε το εικόνα: Χαζεύετε στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Πέφτετε πάνω σε ένα που σας αρέσει, το προσθέτετε στο καλάθι σας και περιμένετε τις τρεις έως πέντε εργάσιμες ημέρες που χρειάζεται για να σας παραδοθεί. Τελικά, το παίρνετε στα χέρια σας για μια δοκιμή και, εκτός του ότι είναι ένα υπέροχο φόρεμα, περιλαμβάνει και το ιερό δισκοπότηρο των ρούχων: τσέπες! Αν είστε σαν κι εμάς που λατρεύουμε τις τσέπες στα φορέματα, στοιχηματίζουμε ότι θα κάνετε μια μίνι γροθιά στον αέρα από τη χαρά σας.

Τώρα, κάθε φορά που κάποιος θα σας κάνει κομπλιμέντο για το φόρεμά σας, μπορείτε να απαντάτε με την πιο ικανοποιητική φράση που υπάρχει: «Ευχαριστώ, κι εμένα μου αρέσει - και κοίτα, έχει τσέπες!»

Τα καλά νέα είναι ότι τσέπες μπορούν να υπάρχουν σε κάθε είδους φόρεμα - από τα έντονα φωτεινά χρώματα και τα all-over μοτίβα μέχρι τα ουδέτερα χρώματα και τις απλές σιλουέτες. Για όλους τους παραπάνω λόγους ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα του καλοκαιριού με τσέπες!

Pink City Prints

KITRI

Aspiga

Pink City Prints

Mondo Corsini

Monsoon

AOS

Karavan

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Images

SHARE THE STORY