Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα ζώδια που θα έχουν έντονες ερωτικές εξελίξεις

Pexels

Η αλλαγή θέσης της Αφροδίτης φέρνει θυελλώδεις αλλαγές στα ερωτικά των παρακάτω ζωδίων.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Από αύριο θα έχουμε μια πολύ σημαντική αστρολογική αλλαγή. Η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Καρκίνο και παίρνει σταδιακά θέση στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Αυτή η αλλαγή είναι ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά, τις σχέσεις, τα οικονομικά, αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Σε γενικές γραμμές, θα ακολουθήσει μια περίοδος όπου θα νιώσουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Ειδικά σε θέματα ερωτικών, δεν θα φοβηθούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, και να νιώσουμε έντονη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, και θα μας κάνει να επιθυμούμε διαρκώς να είμαστε στο επίκεντρο.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο έντονα από την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα:

Κριός

Η ερωτική σας ζωή θα μπει ξανά στο επίκεντρο και θα νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα έχετε μια θέση που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και τόλμη, ώστε να διεκδικήσετε όλα όσα θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Είναι η ευκαιρία να εστιάσετε στα ερωτικά σας και είτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, είτε να κάνετε μια νέα γνωριμία, ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα με τον σύντροφό σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό για εσάς Λέοντα, σας δίνει τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε όμορφα στα ερωτικά σας, με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Ακόμη, είναι πιθανό να πλησιάσετε ξανά άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν, με τα οποία νιώθετε πως έχετε αφήσει κάτι στη μέση.

Λέων

Φυσικά και εσύ, Λέοντα θα είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών. Μπορεί να υπήρξαν δυσκολίες και συνθήκες που σε στεναχώρησαν, ωστόσο το κλίμα αλλάζει και η εύνοια θα είναι με το μέρος σου. Είναι ώρα να αναθερμάνετε τις σχέσεις, να δοκιμάσετε νέες ερωτικές εμπειρίες, να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικά να δημιουργήσετε ερωτικές αναμνήσεις που θα έχετε να θυμάστε για καιρό. Ο πλανήτης του έρωτα και των απολαύσεων, είναι ακριβώς από πάνω σας στέλνοντας γοητεία, χάρη, και ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε και με την εξωτερική σας εμφάνιση.

Τοξότης

Είναι ώρα να βρείτε ξανά τον εαυτό σας και το χαμένο ενδιαφέρον σας στα ερωτικά. Ο πλανήτης της Αφροδίτης σάς δίνει αισιοδοξία και θετική διάθεση, προκειμένου να ασχοληθείτε και πάλι με όσα σας γεμίζουν με ζωή. Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε επαφές από ανθρώπους στο εξωτερικό και με ανθρώπους που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι άλλοι ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική κοσμοθεωρία από εσάς, όμως με κάποιον τρόπο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον έρωτα. Γενικότερα θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει, ειδικά αν είναι θέματα σπουδών ή νομικής φύσεως.

Κεντρική φωτογραφία: IStockPhoto.com

SHARE THE STORY