Για ποια ζώδια θα σοβαρεύονταν οι Δίδυμοι; Τα απόλυτα ερωτικά του ταιριάσματα

Είναι το ζώδιο του μήνα και μετά τα κύρια χαρακτηριστικά του, πάμε να δούμε τα καλύτερα ταιριάσματα γι' αυτό το τόσο αμφιλεγόμενο ζώδιο.

Είναι πολλά τα όσα θα μπορούσαμε να γράψουμε για τους Διδύμους. Είναι ίσως ένα από τα πιο πολύπλοκα και πολύπλευρα ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Να θυμάσαι πως οι Δίδυμοι είναι πάντοτε ευπροσάρμοστοι. Και γι’ αυτό, το συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά ανάλογα την περίσταση και το πρόσωπο που έχει απέναντί του. Αυτή είναι και η δύναμή του. Μπορεί να σταθεί παντού και να σε κάνει να περάσεις καλά, εφόσον το θέλει ο ίδιος.

Με κυβερνήτη τον Ερμή, όλα για έναν Δίδυμο εστιάζουν στο νευρικό σύστημα. Στην επικοινωνία, το πνεύμα, τη σκέψη, την συζήτηση. Ό,τι έχει να κάνει με μυαλό, οι Δίδυμοι το αγαπούν. Έχουν ανάγκη να μιλούν, να ανοίγουν συζητήσεις και να γνωρίζουν νέα πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα.

Ένα ακόμη από τα γνωρίσματά τους, είναι και ο ενθουσιασμός. Η ρουτίνα και η σταθερότητα, μπορεί να τους μαραζώσει. Ενώ αντίθετα, η περιπέτεια, οι δραστηριότητες και οι βόλτες είναι η καλύτερή τους. Πιθανότατα είναι μέσα σε όλα, και ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν κάθε εμπειρία.

Είναι επίσης το ιδανικό ζώδιο για να κάνει καριέρα στα μέσα ενημέρωσης, στην διαφήμιση, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία. Αναλαμβάνει πολλές υποχρεώσεις και ρόλους, και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να τα βγάλει εις πέρας, χάρη στην ενέργεια και την εξυπνάδα του.

Το κυριότερο όμως για έναν Δίδυμο είναι οι φιλίες. Έχει μεγάλη ανάγκη από άτομα τα οποία θα βρίσκονται κοντά του, θα επικοινωνεί μαζί τους και θα κάνει τα πάντα για να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές. Η χαρά του είναι να βρίσκεται σε παρέες και να ερευνά νέα δεδομένα.

Ερωτικά και Δίδυμοι

Και πάμε τώρα σε ένα κομμάτι, ακόμη πιο περίπλοκο για τους Διδύμους. Ο ερωτικός σύντροφος που θα επιλέξουν, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, ενώ πολύ σπάνια θα κάνουν στην άκρη φιλίες, ή την κοινωνική τους ζωή, προκειμένου να βρουν χρόνο για να αφοσιωθούν σε ένα ταίρι.

Είναι ένα από τα ζώδια, το οποίο συνήθως βγάζει τα αρνητικά του χαρακτηριστικά στις ερωτικές του σχέσεις. Δηλαδή, η αναποφασιστικότητα που τον διέπει, ο νευρικός και ανήσυχος χαρακτήρας τους, όπως επίσης και ο αυθορμητισμός του, μπορούν να σταθούν πρόβλημα σε μια σχέση.

Αν ενδιαφέρεσαι ερωτικά για έναν Δίδυμο, είναι αναγκαίο να θυμάσαι πως είναι ζώδιο του αέρα, και αγαπά όσο τίποτα την ελευθερία και την κατανόηση. Γι’ αυτό άλλωστε μπορεί να ταιριάξει καλύτερα με ζώδια που του προσφέρουν ενθουσιασμό, περιπέτεια, ασφάλεια, αλλά και άνεση να ακολουθεί τον δικό του τρόπο ζωής, χωρίς περιορισμούς και πιέσεις.

Τα καλύτερα ερωτικά ταιριάσματα για τους Διδύμους

Αξίζει να σημειωθεί πως για το 2024 υπάρχουν αρκετά αστρολογικά δρώμενα που θα μας απασχολήσουν. Και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φέρουν και ανατροπές. Για το 2024, είναι πολύ πιθανό ένας Δίδυμος να προχωρήσει σε μια σταθερή σχέση με έναν Υδροχόο και γιατί όχι να επισημοποιήσει τον δεσμό, εφόσον ήδη υπάρχει.

Η ανατροπή όμως, έρχεται με την Σελήνη, η οποία φέρνει κοντά στον Δίδυμο, το ζώδιο του Σκορπιού. Δεν είναι καθόλου απίθανό μέσα στο 2024, ένας Δίδυμος να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα με έναν Σκορπιό.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα τα πάνε και τόσο καλά, με τους Ιχθύες και τους Καρκίνους.

Κριός

Ένα από τα πιο δυνατά ερωτικά ταιριάσματα για έναν Δίδυμο, είναι οι Κριοί. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναίκα Δίδυμο και άνδρα, Κριό. Οι Κριοί είναι ζώδια που αγαπούν τον θαυμασμό και θα κάνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν. Οι Δίδυμοι από την άλλη, λατρεύουν να έχουν κοντά τους έναν σύντροφο που τους συναρπάζει, τους εξιτάρει και τους εμπνέει να γίνονται καλύτεροι. Για έναν Κριό, θα γίνουν οι πιο υποστηρικτικοί σύντροφοι. Δύσκολα θα βαρεθούν, ενώ ταιριάζουν πολύ και στο σεξουαλικό κομμάτι. Άρης και Ερμής έρχονται κοντά, και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Επικοινωνία και πάθος.

Ζυγός

Οι Δίδυμοι με τους Ζυγούς δημιουργούν μία από τις πιο όμορφες και αρμονικές συνδέσεις. Είτε είναι συναισθηματικές, είτε ψυχικές. Μπορούν πολύ εύκολα να ικανοποιήσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου, και να αλληλοσυμπληρωθούν. Και οι δύο προσγειώνουν ο ένας τον άλλο, βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ζυγός με Δίδυμο σημαίνει αέρας με αέρα, και αυτό αποτελεί ιδανική κατάσταση και για τα δυο ζώδια. Η σχέση ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και Ζυγό θα είναι από τις πιο αρμονικές, γεμάτες με ικανοποίηση και τρυφερότητα. Είναι ένας από τους κατεξοχήν πλατωνικούς συνδυασμούς.

Λέων

Είναι δύο ζώδια με έντονες επικοινωνιακές ικανότητες και το σίγουρο είναι πως θα έχουν αξεπέραστη χημεία. Μια σχέση ενός Λέοντα με Δίδυμο, μπορεί να πάρει πολλές εξελίξεις. Από ρομαντική και αξέχαστη, σε παθιασμένη και σεξουαλική, σε τοξική και καταστροφική. Για τους Λέοντες πάντα υπάρχει ένας αξεπέραστος Δίδυμος, ίσως ένας πρώην ή ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Τις φορές όμως που η σχέση εξελίσσεται με έναν Δίδυμο, τότε μάλλον θα κρατήσει για χρόνια αφού δημιουργείται πολύ έντονο συναισθηματικό δέσιμο, και παθιασμένοι δεσμοί που δύσκολα σπάνε.

Τοξότης

Τα ετερώνυμα έλκονται και σε αυτήν την περίπτωση αυτό ισχύει στο 100%. Δίδυμοι και Τοξότες είναι από τα πιο ταιριαστά ζώδια, τόσο ερωτικά όσο και φιλικά. Θα βρουν σίγουρα τρόπους να περάσουν καλά μαζί, να διασκεδάσουν και να συνδεθούν. Λατρεύουν και οι δύο την περιπέτεια και ζωή για έναν Δίδυμο που είναι μαζί με έναν Τοξότη θα μοιάζει με ένα ατελείωτο και περιπετειώδες ταξίδι. Ένα από τα καλύτερα σημεία της σχέσης ενός Διδύμου με Τοξότη, είναι το γεγονός πως ο Δίδυμος είναι της ανάλυσης, ενώ ο Τοξότης της δράσης. Κάτι που λειτουργεί καταλυτικά σε κάθε εμπόδιο ή σε κάθε περιπέτεια.

*Πηγή φωτογραφιών: iStock

SHARE THE STORY