Τα 3 πιο τυχερά ζώδια αυτής της εκρηκτικής και δύσκολης εβδομάδας

Οι όψεις που φέρνουν πίεση, εντάσεις και δυσκολίες και τα ζώδια που θα εκτονώσουν την ένταση τους με δημιουργικό τρόπο έως και τις 16/6.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, γιατί ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, θα έχει εντάσεις και εκρηκτική διάθεση, αφού στις 11/06 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα φέρει ρήξεις, ένταση, πίεση και δυσκολίες.

Από την άλλη όμως, η ερωτική διάθεση θα φτάσει στα ύψη αυτές τις ημέρες και το πάθος θα κυριαρχήσει, ακόμη και με πρόσωπα που μπορεί να μην είστε τόσο κοντά συναισθηματικά. Όλα όμως είναι πολύ εύκολο να βγουν εκτός ελέγχου και τελικά να εμπλακούμε σε καταστάσεις που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Στα καλά νέα, είναι πως υπάρχει και ένα εξάγωνο Αφροδίτης- Χείρωνα που θα ευνοήσει Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου. Αυτή η όψη βελτιώνει τις σχέσεις και μας βοηθάει να απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος.

Μέσα σε ένα τόσο εκρηκτικό τοπίο λοιπόν, ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια που έχουν την περισσότερη εύνοια και ποια θα καταφέρουν να μετατρέψουν την ένταση και την πίεση, σε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες;

Κριός

Βρίσκεστε σε μια πολύ επικοινωνιακή περίοδο και αυτό συνεχίζεται και την εβδομάδα που διανύουμε. Στο ξεκίνημα η εβδομάδα θα είναι καλή, αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη σας βοηθάει να απαλύνετε ένα τραύμα του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Μη διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματά σας και την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Την ίδια στιγμή η ενέργεια του Άρη, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας- δίνει ένταση και ορμή και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε στο επίκεντρο αυτών των ημερών και θα συνεχίσετε να είστε. Έχετε πολλούς πλανήτες στο ζώδιο σας, όπως και τον Ήλιο. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία δεν έχετε πολλά να φοβάστε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε δύσκολη θέση μέσα στις επόμενες ημέρες και ορισμένα θέματα που σας απασχολούν να έρθουν στην επιφάνεια. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι είναι ημέρες εξελίξεων κι έντονης κινητικότητας στην ερωτική σας ζωή και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 11/06 το εξάγωνο Αφροδίτης- Χείρωνα είναι μια θεραπευτική όψη για εσάς που σας βοηθάει να επουλώσετε τραύματα και να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ενός φιλικού προσώπου και αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμησή σας.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία όψη (Αφροδίτη – Χείρωνα) που θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες, φοβίες και θα σας βοηθήσει να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος σας. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σας. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Άρη- Πλούτωνα σας επηρεάζει άμεσα και αυτό σημαίνει πως πυροδοτεί πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς των πρώτων ημερών. Θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και να μην αφεθείτε σε έναν έρωτα, ακόμη και εφήμερο. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε την ένταση των ημερών για να γίνετε πιο διεκδικητικοί ή για να αναζωπυρώσετε μια κατάσταση, αλλά αποφύγετε τις τοξικές συμπεριφορές.

*Πηγή φωτογραφίας: Pexels

SHARE THE STORY