Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο στα αισθηματικά

Τι σημαίνει το αυριανό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου για τα αισθηματικά.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μπορεί η εβδομάδα να φτάνει στο τέλος της και οι ρυθμοί να χαλαρώνουν, ωστόσο υπάρχει μια όψη που θα μας επηρεάσει πολύ έντονα και μάλιστα σε τομείς, όπως τα αισθηματικά και τα υλικά αγαθά. Από αύριο, 8/06/2024 θα σχηματιστεί ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τους Ιχθύες.

Ναι, μεν όλοι γνωρίζουμε πόσο θετική επιρροή μπορεί να έχει η Αφροδίτη κυρίως σε οικονομικά, αισθηματικά και εμφάνιση, ωστόσο γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά, πως ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που θα μας δυσκολέψει πολύ, και που βάζει τα πάντα σε μια στασιμότητα.

Τι σημαίνει το αυριανό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου για τα αισθηματικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και μας κάνει να εστιάζουμε στα αρνητικά των καταστάσεων, αλλά και στις αδυναμίες του ίδιου μας του εαυτού. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και ο φόβος της απόρριψης είναι συχνά χαρακτηριστικά αυτής της όψης.

Το κλίμα που θα επικρατήσει στις σχέσεις μας, θα είναι κάπως απόμακρο και θα μας δυσκολέψει ιδιαίτερα στο να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις μας. Ίσως κλειστούμε κάπως στον εαυτό μας και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε απόμακροι από τη σχέση μας. Τα προβλήματα αυτές τις ημέρες μεγεθύνονται και γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να δείτε τα θετικά της κάθε κατάστασης χωρίς να χάσετε την ελπίδα σας.

Πού πρέπει να δείξετε προσοχή

Πέρα από τα αισθηματικά και το δύσκολο τοπίο που θα κυριαρχήσει στις σχέσεις, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή και στα υλικά αγαθά σας, όπως επίσης και στα οικονομικά. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο τυπικοί και συνεπείς γίνεται απέναντι στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε σπατάλες, περιττές αγορές, ρίσκα και γενικώς παρορμητικές κινήσεις. Πολλές φορές η όψη Αφροδίτης-Κρόνου απλά βγάζει στην επιφάνεια τις ελλείψεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη είναι: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Πηγή φωτογραφίας: Pexels

SHARE THE STORY