«Ο Διάβολος Φοράει Prada» κάνει comeback- Επιστρέφει με sequel 18 χρόνια μετά

@IMDb

Θα συμμετάσχει άραγε η Anne Hathaway στη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης ταινίας;

ΑΠΟ GRACE TEAM

Σίγουρα παρακολουθήσατε κάποτε τη θρυλική ταινία "The Devil Wears Prada" με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep και την Anne Hathaway. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και η συγκεκριμένη ταινία μας έβαλε για τα καλά στον κόσμο των περιοδικών μόδας. Γνώρισε τεράστια επιτυχία καταγράφοντας  $325 εκατομμύρια παγκοσμίως. Κυκλοφόρησε αρχικά ως μυθιστόρημα το 2003 και λέγεται ότι βασίζεται εν μέρει στην επιδραστική αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, με την οποία η συγγραφέας Lauren Weisberger συνεργάστηκε ως προσωπική βοηθός.

@IMDb

Ερχόμενοι στο σήμερα, όλα δείχνουν πως το «The Devil Wears Prada» ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή και βρίσκεται ένα βήμα πριν το sequel της ταινίας από την Disney.

Σύμφωνα με αναφορές στα περιοδικά Puck και Variety, το sequel θα παρουσιάσει τη Miranda Priestley στο τέλος της καριέρας της, καθώς αντιμετωπίζει την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών και την άνθιση των περιοδικών σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο. Το Puck αναφέρει ότι η Emily Blunt θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο της Emily Charlton, η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε έναν όμιλο πολυτελείας, ενώ και η αρχική σεναριογράφος Aline Brosh McKenna αναμένεται να επιστρέψει.

@IMDb

Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν η Anne Hathaway, το τρίτο μέλος του αρχικού cast, θα συμμετάσχει. Το IGN έχει επικοινωνήσει με τη Disney για επιβεβαίωση. Η αρχική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Hathaway και Blunt ως οι ταλαιπωρημένες βοηθοί της Miranda Priestley στο φανταστικό περιοδικό μόδας "Runway", ήταν η 17η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική για το 2006 και η 12η παγκοσμίως.

Αναφορικά με την πλοκή της αγαπημένης ταινίας. η Andrea Sachs είναι απόφοιτη κολεγίου, της οποίας το μεγαλύτερο όνειρο είναι να γίνει δημοσιογράφος. Η Andrea πιάνει δουλειά σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Αλλά εκεί δεν αναπτύσσει το ταλέντο της στο γράψιμο αλλά το ταλέντο της ως βοηθός της διευθύντριας του περιοδικού, Miranda Priestley. Το πρόβλημα είναι ότι η Miranda είναι μια σκληρή, δύσκολη και απαιτητική γυναίκα, που κάνει τη ζωή της Andrea κόλαση.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη με την εξωτερική της εμφάνιση. Η Andrea θα πρέπει να αλλάξει το στιλ της ώστε να κερδίσει την αποδοχή του αφεντικού της αλλά και των συναδέλφων της, κυρίως της Emily. Παρά τα αρνητικά, η Andrea θα δει την όλη εμπειρία ως πρόκληση και γρήγορα θα αλλάξει τα ρούχα της και την εικόνα της με τη βοήθεια του Nigel, του καλλιτεχνικού διευθυντή του περιοδικού. Η δουλειά όμως συνεχίζει να είναι απαιτητική, εξαιτίας του εργατικού ρυθμού της Miranda και των σχεδόν ακατόρθωτων καθηκόντων, τα οποία αφήνουν την Miranda χωρίς προσωπική ζωή, σύντροφο, οικογένεια και φίλους.    

SHARE THE STORY