Έκτακτο: Ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωση του καρκίνου

Ενώ φήμες θέλουν την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε σε ιδιαίτερα καλή διάθεση στο κάστρο του Windsor.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, για να παρακολουθήσει την λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά μετά την διάγνωση του με καρκίνο. Ο Κάρολος έφτασε συνοδευόμενος από την βασίλισσα Καμίλα.

Ο 75χρονος βασιλιάς ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση: Συνομίλησε με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και ανταπέδωσε τις ευχές που έλαβε. Λίγο αργότερα ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα ξεκινούσε την λειτουργία καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την υγεία του βασιλιά αλλά και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Κατά την λειτουργία στο παρεκκλήσι ο Κάρολος και η Καμίλα κάθισαν σε απόσταση από τους άλλους πιστούς για να προστατευθεί η υγεία του βασιλιά.

Ο Κάρολος συνομίλησε με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και ανταπέδωσε τις ευχές που έλαβε. (Getty Images/Ideal Image)

Ο Κάρολος που υποβάλλεται σε θεραπεία για άγνωστη μορφή καρκίνου, αν και ευδιάθετος, έδειχνε χλωμός, αδυνατισμένος και είχε κόκκινα μάτια. Λίγες μέρες νωρίτερα ένα δημοσίευμα υποστήριζε πως ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν μόνο δύο χρόνια ζωής, ενώ άλλες πηγές ανέφεραν πως η Kate Middleton που δεν παρέστη στην λειτουργία αλλά έμεινε σπίτι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, αντιμετωπίζει καρκίνο του παχέος εντέρου.

Cover Photo: Getty Images/Ideal Image

SHARE THE STORY