Στην κυκλοφορία του album της Taylor Swift, στο billboard της Times Square ήταν η Χάρις Αλεξίου

Η χαριτωμένη σύμπτωση!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου κατέκτησε μία ακόμη σημαντική διάκριση στη σπουδαία πορεία της αφού μόλις βρέθηκε στο billboard της Times Square. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτό συνέβη λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του νέου album της Taylor Swift, με τίτλο The Tortured Poets Department, και έρχεται να ενισχύσει κι άλλο την σπουδαιότητα της διάκρισης της Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Η διεθνής αυτή διάκριση προέκυψε καθώς, η ερμηνεύτρια αντιπροσωπεύει την Ελλάδα ως πρέσβειρα στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify, για την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Η ίδια μοιράστηκε την εικόνα στα social media γράφοντας στην λεζάντα: «Γυναικείες φωνές απ’ όλο τον κόσμο και τα είδη μουσικής ενώνονται μέσα από την καμπάνια του Spotify, EQUAL. Η μουσική πάντα θα ενώνει».

Στην καμπάνια συμμετέχουν καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στα παγκόσμια playlist “EQUAL Global” του Spotify.

Παράλληλα, η Χάρις Αλεξίου αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Η δευτέρα σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου 2024, στο MEGA.

Κεντρική Φωτογραφία: @ckarantzolas (D-tales Creative Agency)

SHARE THE STORY