Ζήνα Δεσύπρη: Η κόρη της Μάρας Δεσύπρη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Phoebe Philo και μιλά στο grace.gr για την εμπειρία

Η κόρη της διάσημης Ελληνίδας φωτογράφου ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στην τέχνη. Σήμερα μιλά στο Grace για την συνεργασία της με την Phoebe Philo.

ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

Η Μάρα Δεσύπρη είναι μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες φωτογράφους που μεσουράνησε στη χρυσή εποχή του life style στην Ελλάδα ως μοντέλο, φωτογράφος και it girl της μόδας. Αυτό το γνωρίζετε.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η Μάρα Δεσύπρη έχει μια κόρη, την Ζήνα, η οποία είναι 21 ετών σήμερα και έχει όπως και η μητέρα της, καλλτεχνική φύση. Η νεαρή Ζήνα Δεσύπρη δραστηριοποιείται στον χώρο της τέχνης ως εικαστικός, φωτογράφος και performer.

Έχει μια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram @zinadesipris αποκαλύπτει ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα με αβίαστα cool στιλ και μοναδική αισθητική.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται μάλιστα στο Άμστερνταμ όπου σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Τώρα την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων μοντέλων στη νέα καμπάνια Phoebe Philo, με αφορμή το τέταρτο delivery, του δεύτερου edit της συλλογής. Στις εικόνες της καμπάνιας την βλέπουμε να ποζάρει με ένα μίνιμαλ ολόσωμο μαγιό με 80s high cut κόψιμο με γυαλιά ηλίου και στρογγυλές μαύρες γόβες.

Η Ζήνα Δεσύπρη μίλησε στo Grace για την εμπειρία της από την συνεργασία με την Phoebe Philo.

Πώς αισθάνεστε που είστε μέρος της νέας καμπάνιας του brand phoebe philo;

Είναι μεγάλη μου χαρά που με επέλεξε η Phoebe Philo. Εκτός από φανταστική σχεδιάστρια, είναι και πολύ δυναμική και ιδιαίτερη γυναίκα.

Πώς ακριβώς προέκυψε η συνεργασία σας μαζί τους και πώς σας φάνηκε η εμπειρία του set;

Μέσω street casting, πέρσι περίπου τέτοια εποχή, μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες, καλλιτέχνες, μοντέλα, έγινε η επιλογή για τα πρόσωπα της καμπάνιας. Το σετ ήταν έτσι όπως πρέπει να είναι μια τέτοιου είδους παραγωγή. Με πολύ μεγάλη επιμέλεια από πολύ κόσμο. Η Phoebe Philo ήταν παρούσα και είχε ενεργό ρόλο σε όλες τις λήψεις.

Είναι η μίνιμαλ αισθητική Phoebe Philo μέρος και του δικού σας στιλ;

Η αισθητική που αντιπροσωπεύει το brand αυτό, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο χώρος της μόδας κατά την άποψη μου. Εαν είχα την ευχέρεια, θα γέμιζα τις ντουλάπες μου με Philo.

SHARE THE STORY