Τα μυστικά γκαρνταρόμπας της σχεδιάστριας κοσμημάτων, Αντωνίας Καρρά

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά μάς υποδέχτηκε σε μια ντουλάπα γεμάτη χρώματα και υπέροχα εμπριμέ και μας έδωσε ιδέες για να κάνουμε υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα.

ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΓΚΩΝΑΚΗ

Η ίδια συνήθως επιλέγει το casual style φορώντας τζιν παντελόνι και ένα φανελάκι ή πουκάμισο, τα οποία αναδεικνύει και μετατρέπει σε casual chic προσθέτοντας τα μοναδικά κοσμήματά της. Λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας κινείται συνέχεια μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, οπότε η γκαρνταρόμπα της πρωτίστως καλύπτει τις ανάγκες των γρήγορων ταξιδιών, τα οποία γίνονται κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

Η βαλίτσα της περιλαμβάνει πάντα εύκολα κομμάτια που είναι για όλες τις ώρες αλλά πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις, σύνολα που μπορεί να φορέσει από το πρωι στα επαγγελματικά της ραντεβού και να συνεχίσει με αυτά για μια βραδινή έξοδο με φίλες απλά αλλάζοντας ή προσθέτοντας κάποια στοιχεία. Οι τσάντες και τα παπούτσια της είναι σε ουδέτερους τόνους ώστε να μπορούν να συνδυάζονται με όλα τα σύνολα που κάνει, οι μπαντάνες είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό head piece ενώ τα γυαλιά το απαραίτητο αξεσουαρ για τις πρωινές της εξόδους.

Η συμβουλή που μας έδωσε ήταν να προσθέτουμε πάντα κοσμήματα στα σύνολά μας γιατί μπορούν να μετατρέψουν και το πιο απλό σύνολο σε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

SHARE THE STORY