Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του νέου εστιατορίου, όπου απόλαυσαν ένα γεύμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κουζίνας του εστιατορίου, το οποίο επιμελήθηκαν ο Executive Chef του Ομίλου Mitsis Δημήτρης Στειακάκης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μάκαρης.
Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό, το Amber Cellar, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με μια σύγχρονη ματιά, ενώ διαθέτει και μια αποκλειστική λίστα με ελληνικά κρασιά αλλά και cocktails με έμφαση στα ελληνικά αποστάγματα με την υπογραφή του Beverage Consultant Χρήστου Χουσέα.
Ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Κακανιάς, δημιούργησε για το εστιατόριο ένα mural εμπνευσμένο από την ιστορία του κτιρίου, την ποτοποιία METAXA και την τοπική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.
Κι όπως τόνισε η κυρία Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου Mitsis
Το Amber Cellar είναι ένας all-day γαστρονομικός προορισμός με εξαιρετική ελληνική κουζίνα που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά