Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι χαρακτήρες της μικρής και μεγάλης οθόνης

H περιουσία της Carrie Bradshaw, του Chuck Bass και πολλών άλλων.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ένα ακόμη άρθρο το οποίο μας τράβηξε την προσοχή, έρχεται αυτή τη φορά από το Bustle και αφορά τον πλούτο. Συγκεκριμένα, αφορά τους πιο πλούσιους χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση. Ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα ψάχναμε σε αυτή τη λίστα και τελικά το βρήκαμε. Αυτό το όνομα δεν είναι άλλο από τον «Chuck Bass». Δυστυχώς ο ηθοποιός μετά τις καταγγελίες εις βάρος του μας απογοήτευσε, αλλά ο ρόλος του εξακολουθεί να μας ενθουσιάζει μέχρι σήμερα.

Σε αυτή τη λίστα βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα τα οποία θα σου θυμίσουν παλιές και αγαπημένες ταινίες και κυρίως θα σου θυμίσουν λίγο-πολύ, πως είναι η ζωή ενός δισεκατομμυριούχου έστω και τηλεοπτικά.

Twyla Sands, Schitt’s Creek: $46 Million

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές και κυρίως μία από τις πιο απροσδόκητες ανατροπές του Schitt’s Creek ήρθε στην τελευταία σεζόν, όπου η διακοσμήτρια του Cafe Tropical, η Twyla, ομολόγησε ότι ήταν κρυφά πλούσια. Μάλιστα έδωσε και μια τεράστια επιταγή σε συμπρωταγωνιστή της.

Η Twyla κέρδισε ένα λαχείο 92 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έπρεπε να το μοιραστεί με έναν άλλο νικητή, που σημαίνει ότι καταλήγει με 46 εκατομμύρια δολάρια. Πέρα από τον συμπρωταγωνιστή της όμως, ο οποίος πήρε και την επιταγή, κανείς άλλος δεν γνωρίζει τίποτα.

Carrie Bradshaw, And Just Like That: $50 Million

Μετά από χρόνια απόρριψης πιστωτικών καρτών και αγοράς παπουτσιών για την εξόφληση του χρέους στο Sex and the City, η Carrie Bradshaw τελικά συγκέντρωσε τη δική της περιουσία στο And Just Like That…, χάρη στα επιτυχημένα βιβλία της και την κληρονομιά από τον εκλιπόντα σύζυγό της. Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της είναι περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια, επιτρέποντάς της να αγοράσει ένα αρχοντικό στο Gramercy Park και να δωρίσει 100.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Chuck Bass, Gossip Girl: $2-3 Billion

Όταν ο πατέρας του, o Bart έπεσε από την κορυφή ενός ουρανοξύστη, ο Chuck Bass έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη. Γρήγορα ανέλαβε την Bass Industries, κολοσσό των ακινήτων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων Bart. Με τα χρήματα αυτά προσπαθούσε να βρει νέες και εναλλακτικές ιδέες επένδυσης έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα θεματικά bars.

Rebecca Welton, Ted Lasso: $300-400 Million

Στον Ted Lasso, η Rebecca Welton κατέχει το 51% της ποδοσφαιρικής ομάδας AFC Richmond (πιθανότατα από τη συμφωνία διαζυγίου της, αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται ποτέ). Ο σύλλογος είναι εν μέρει εμπνευσμένος από την πραγματική ομάδα της Crystal Palace, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 800 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι η Welton έχει μια αρκετά μεγάλη καθαρή αξία.

Mr. Burns, The Simpsons: $1-2 Billion

Ναι, ένας χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων είναι πιο πλούσιος από ό,τι οι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε ποτέ. Το μακροχρόνιο κακό αφεντικό του Homer Simpson στους Simpsons, ο Montgomery Burns, κατασκεύασε το πυρηνικό εργοστάσιο του Springfield, το οποίο τον έκανε δισεκατομμυριούχο. Το Forbes εκτίμησε την καθαρή του περιουσία στο εύρος του 1 δισ. δολαρίων, που προφανώς ήταν αρκετό για να εξαγοράσει την έξοδό του από τη φυλακή.

SHARE THE STORY